Wilnis Klopt werkt aan behoud en verbetering van ons hele dorp als een veilige, vriendelijke en leefbare woon-, werk- en leefgemeenschap.

21.11.2022

Vernieling, beschadiging en overlast

Vernieling schommel Het Speelwoud - 2022-11-21.jpegInwoners van Wilnis,

Helaas horen we van verschillende kanten regelmatig dat er op verschillende plaatsen in Wilnis sprake is van vernieling, beschadiging en overlast. In het Speelwoud, het parkje bij de Mees ten Oeverlaan, langs de Wilnisse Zuwe en verscheidene andere locaties. Dit is ook gesignaleerd door de gemeente en de wijkagent. We zijn hierover met elkaar in gesprek.

Het helpt om het bij de gemeente te melden als u iets opmerkt. Dit ondersteunt alle partijen bij de aanpak van het probleem. Dus ziet u iets wat gesloopt of verbrand is, meld het via de website van de gemeente, politie of via de Makkelijk Melden app (Android, iPhone).

Met elkaar houden we ons dorp mooi en veilig!

Wilnis Klopt

Wilnis Klopt - 22:02:45 | 1 opmerking

  1. Ineke Hoenselaar

    22.11.2022

    Het is beter om dit te voorkomen lijkt mij. Overdag lopen er BOA’S in het speelwoud, totale onzin want dan gebeurd er niets! Laten zij s’avonds als het donker is daar eens gaan kijken. Camera’s plaatsen is ook een optie.
    Er is al heel wat gesloopt daar: speeltoestel totaal afgebrand/grote schommel verdwenen/kleine schommel verdwenen/betonnen band om nieuw speeltoestel opgeblazen/bank uit de grond gehaald/en nu weer schommeltoestel gesloopt!

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.