Wilnis Klopt werkt aan behoud en verbetering van ons hele dorp als een veilige, vriendelijke en leefbare woon-, werk- en leefgemeenschap.

12.04.2021

Duurzaamheid - Oproep tot meepraten, -denken en/of bijdragen

Wij zoeken Wilnissers die een bijdrage willen leveren aan de discussie en vraagstelling over duurzaamheid in Wilnis; over windmolens en zonnevelden.

Het onderwerp duurzaamheid is ‘hot’ binnen de gemeente. In meerdere dorpskernen wordt er dan ook door belangenvereniging, meer of minder gestructureerd, gewerkt aan het behartigen van de belangen van het desbetreffende dorp. Als Wilnis Klopt zijn we hier natuurlijk ook al mee bezig en daarbij merken we, dat wanneer we dit op een goede manier willen voortzetten, we hulp van u nodig zullen hebben. Dit kan zijn van meepraten en meedenken tot significant bijdragen aan de uitvoering van dit project. Bij dit laatste kunt u denken aan diep de materie induiken, persberichten schrijven, enquêtes houden en online-vergaderingen organiseren.

Dus heeft u interesse in dit onderwerp en wilt u bijdragen in een of meerdere van bovenstaande vormen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen u dan uitnodigen voor de eerstvolgende online vergadering, waarin we de huidige status en vervolgstappen zullen bespreken.

Wilnis Klopt - 18:47:21 | Een opmerking toevoegen